Before and After

6
8:08 AM
(sumber dari sini)

Event yang sangat bagus. Tapi malangnya dah jadi tempat rakyat Malaysia mencerminkan sikap negatif mereka. Kecewa aku...

Entah kenapa, dua tiga hari ni aku rasa macam malas nak taip panjang-panjang, tapi rajin pulak jalan-jalan tempat orang...

About the author

Donec non enim in turpis pulvinar facilisis. Ut felis. Praesent dapibus, neque id cursus faucibus. Aenean fermentum, eget tincidunt.

6 comments:

  1. ni akibat ambil tanpa berfikir. Lps tu tak jadi beli, campak je mana2.

    ReplyDelete
  2. sama jugak macam kat shopping complex...

    ReplyDelete
  3. Aku tak fhm....kenapa after jdk mcm tu? Kenapa jdk tunggang langgang? Aduhai....

    ReplyDelete
  4. aku tak pasti betul atau tidak gambar kedua tu. mungkin gambar semasa proses pemindahan. tapi kalau betul, aku pun tak faham...

    ReplyDelete
  5. eh..? ke lokasi lain2 ni..?

    ReplyDelete
  6. boleh jadi. mohon pencerahan daripada yang lebih tahu...

    ReplyDelete