Class 4

8
2:07 PM

Untuk dijual, Kingston micro SD 8gb.
Harga RM25 termasuk kos penghantaran.
Tapi adaptor tu takde la. Sebab aku beli benda ni cuma nak adaptor je, bukan sebab SD card tu.

Tapi kawan aku baru bagitau Class 4 ni dia punya speed agak perlahan sikit, lebih baik cari Class 10. Ohhh, baru aku tau...

Aku pun main sebat je apa yang ada kat kedai. Lagi pun, petang ni banyak kedai dah tutup. Almaklum la, kan Tahun Baru Cina. Malam ni ada makan besar.

Memang terasa betul la kalau orang cina ni takde kat Malaysia sebab kena balik negara asal...

Hehehee, gurau sarkas namanya...

Published with Blogger-droid v2.0.9

About the author

Donec non enim in turpis pulvinar facilisis. Ut felis. Praesent dapibus, neque id cursus faucibus. Aenean fermentum, eget tincidunt.

8 comments:

  1. Kalau org Cina balik negara asal pasti ramai org Melayu yg menangis kerana hilang kerja, hilang harta....

    ReplyDelete
  2. Jay Ar : bang, kita semua saling memerlukan...

    ReplyDelete
  3. Tok saya pun bukan orang Malaysia bro... Orang Kerinchi. Kawin dengan orang Rawa...

    Orang yang tulin kat Malaysia ni orang asli Senoi, jakun, sakai jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. km : atuk saya pun orang jawa, merantau dari tanah seberang. itulah, kemajmukan kita menghasilkan keunikan...

      Delete
  4. aik..adapter sahaja takde jual ker??or time ko beli tu memang urgent nak guna adapter sampai beli dengan memory card sekali??hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. Mau lumpuh ekonomi kalau takde org cina. kecuali kat kelantan/tganu..ekonomi nampaknya dikuasai melayu muslim. kagum.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ujie : part ni aku memang kagum dengan melayu kelantan. bersaing di dalam, mampu berjaya di luar...

      Delete
  6. Azlan : letih bro cari adapter saja tak jumpa-jumpa. memang dah tahap urgent pun...

    ReplyDelete