Eh???

13
3:54 PM

Ceh, pandai pulak Maxis ni nak bergurau dengan aku. Dah bagi, sesedap rasa pulak dia ambik balik. Kes macam ni bukan setakat masuk kategori buruk siku dah, tapi sampai ke lutut dengan tumit bau bacin. Hahahaa!

Apa pun, 28 Februari tu bukan tarikh kelahiran aku (tahun rahsia) tapi bekas awek aku yang dulu ni, walau pun masih dalam minggu yang sama.

Tapi, apasal Maxis ni boleh tersilap pergi tarikh yang ni pulak? Takde tarikh lain ke? Hmm....

About the author

Donec non enim in turpis pulvinar facilisis. Ut felis. Praesent dapibus, neque id cursus faucibus. Aenean fermentum, eget tincidunt.

13 comments:

  1. balas la balik cam ni..
    "dah bagi tak baik ambik balik.."
    tunggu dia balas apa..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah cuba macam2 reply, tapi tak boleh klik send...

      Delete
  2. eh? dia tak ambik balik kan? dia cuma pinda tarikh ke tarikh yg didaftarkan sbg harilahir kan?

    ReplyDelete
  3. Maxis tengah pening kot...kalau macam tu reply kat Maxis "nak hantar panadol boleh tak??"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Karang dia jawab, nak berapa biji?

      Delete
  4. sistem dia tengah weng la tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bayar on time pun nak weng jugak...

      Delete
  5. MAXIS sedut duit kita mengkayakan Ananda Krishnan aje...jom tukar ke U mobile...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak promote ni. Awek u mobile ramai yang cun...

      Delete