Baden Baden

18
11:49 PM
Aku memang kaki bundle sejak dulu. Walau pun aku ni bukan la arif sangat pasal jenama, tapi barang-barang bundle ni kerap memberikan aku kepuasan. Menang membeli, menang memakai. Asalkan tak salah pilih.

Sebenarnya Baden Baden Bundle ni dah lebih dua bulan (kot) bukak, tapi selalu tak sempat nak usha. Dekat je dengan rumah aku. Setengah minit kalau naik moto laju-laju, atau sejam kalau jalan kaki.

Hasilnya, inilah dia. Niat hati cuma nak cari cargo pants je. Tapi mungkin disebabkan cuaca petang Jumaat (singgah lepas solat) yang bahang membuatkan aku terbeli dua helai tshirt (RM 5 sehelai) dengan sehelai seluar jeans.


Gambar dari Instagram aku.

Seluar tu harga selepas diskaun adalah Rm 15 sahaja. Bila sekali sarung... Pergh! Nyaman...

Satu hal lagi, ada kawan aku bagitau jenama Lee ni biasanya orang-orang tua je yang pakai. Aaarrgghhh! Adakah ini satu lagi tanda-tanda penuaan yang aku sendiri tak sedar?

About the author

Donec non enim in turpis pulvinar facilisis. Ut felis. Praesent dapibus, neque id cursus faucibus. Aenean fermentum, eget tincidunt.

18 comments:

  1. aku pun pkai Lee gak.. x tua sangat la

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang ni kawan aku kata. mungkin sebab dia pun dah tua kot...

      Delete
  2. Erk...aku tak nmpk pun pic tu. Huhuhuhu.....beb, ape instagram ko? Boleh aku follow. Ko follow aku - faraherda

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok, instagram aku smbotak. cuma ada syarat...

      Delete
    2. pada aku, pengasingan antara isu privacy dan public itu adalah perlu. itu sahaja...

      Delete
    3. Oooo...instagram tu mmg ko totally private kan eh? Tak apalah klu gitu. Heeee~

      Delete
    4. aku takde masalah nak add/approve, tapi cuma orang yang aku kenal je (termasuk kau)...

      Delete
  3. murah gak kan...tapi brang bundle nie jgn main2, harga boleh lagi mahal dari designers label..mungkin sebab collector items kot..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. barang yang rare sangat tu memang tak berani la...

      Delete
  4. Saya tak kisah, asalkan sedap dipakai Lee, Levis semua rembat. Tapi kerana sejak muda peminat Levis, sampai ke tua seperti ini tetap lebih suka Levis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. levi's memang versatile untuk semua umur. makin lama, makin rare, makin mahal...

      Delete
  5. jenis codroy ke tu? confirm lah nyaman, lembut jee

    ReplyDelete
    Replies
    1. kang ada pitih, nak usha lagi...

      Delete
  6. haha.. apa ada hal. saya pon pakai Lee.

    ReplyDelete