Shine Your Way

12
5:24 PM
Memang power betul la budak nama Yuna ni, walaupun dia cuma `featuring' je untuk lagu yang digunakan dalam filem The Croods. Bukan senang wei tokey besar dalam bidang animasi macam Dreamworks nak ajak duduk ngeteh sama table dengan diorang...


Dah, aku nak balik ni. Hujan pun dah berhenti...

About the author

Donec non enim in turpis pulvinar facilisis. Ut felis. Praesent dapibus, neque id cursus faucibus. Aenean fermentum, eget tincidunt.

12 comments:

  1. dia berusaha keras untuk capai apa yg dia ada sekarang

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada pakej, boleh pergi lagi ni...

      Delete
  2. Ia menunjukkan paras rupa bukan penentu kejayaan. Kejayaan seseorang terletak pada kombinasi bakat, usaha dan kreativiti luar biasa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuma tak berkenan tang tudung(?) dia tu...

      Delete
  3. setiap org, ada rezekinya.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. rezeki aku depan pc mengadap autocad...

      Delete
  4. kalau nakj ual barang...produk kena bagus, lepas satu..satu rezeki masuk....dunia biz kena bijak minda dan nampak smart akal selalu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya. Bijak, smart, akalnya seribu...

      Delete
  5. Tp kan, laki aku menyampah betul dgr sore Owl City tu. Katenye, mcm sore bapuk je. Err....

    Sekali lagi, aku lari topik. Hahahahah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. serius, aku pun tak tau akan kewujudan mereka ni...

      Delete
  6. erm...meneliti komen2..

    ReplyDelete