Twitter

12
10:05 PM

Aku yakin, menatang Twitter ni memang tak sesuai la dengan jiwa aku. Sebab aku rasa lebih seronok nak menaip perkataan dengan ejaan penuh. Lebih-lebih lagi bila kat telefon pun dah ada qwerty pad.

Tahap tak sesuainya aku ni dah sampai kategori bila baca tweet orang lain yang simple pun jadi tak faham. Adakah ini salah satu tanda-tanda penuaan???

Harap tidak, sebab wajah aku dikatakan macam masih lagi berumur awal 20-an!!!

About the author

Donec non enim in turpis pulvinar facilisis. Ut felis. Praesent dapibus, neque id cursus faucibus. Aenean fermentum, eget tincidunt.

12 comments:

  1. JR tak ada tweeter, tapi anak2 ada.
    Sebabnya barangkali kerana memang JR dah veteran (bukan tua)...hihihihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Veteran itu bernilai tinggi...

      Delete
  2. org ada pcl pon ada...termasuklah akaun tweet nih, tp mmg tak sesuai dgn jiwa karat gua..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi ini karat yang warna emas...

      Delete
  3. saya pon ada twitter. sbb kdg2 takda masa update blog, taip saja kat twitter.. ;). tapi tak pernah lagi follow org yg pakai shortform dlm twitter. mostly yg saya follow semua eja perkataan penuh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kebanyakannya suka eja short cut...

      Delete
  4. sama bro..usahkan twitter..rasa tak betah aje kat dalam twitter tu...lagi ada satu Whatsapp...memang pening

    ReplyDelete
    Replies
    1. Whatsapp lebih baik sikit...

      Delete
  5. Bkn ko sorang. Aku sendiri tak mahir dgn twitter.

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang tak boleh blah langsung...

      Delete