Sampah

14
8:20 AM

Tak sangka pulak aku boleh jumpa barang buangan jenis ni kat dalam bakul sampah pantri. Hahahaaa...

About the author

Donec non enim in turpis pulvinar facilisis. Ut felis. Praesent dapibus, neque id cursus faucibus. Aenean fermentum, eget tincidunt.

14 comments:

  1. laaa serius la.. perhentian memang best, but if nak relax pilihlah perhentian besar. Kalau nak fun pilih perhentian kecil. Redang pun memang cantik, lagi cantik dari perhentian !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku tengah cari info lagi...

      Delete
  2. bakul sampah pantry.
    err..tu pampers budak ke..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah. mujur la budak punya...

      Delete
  3. Comel! Sapa yg bwk baby g opis tu? Heheheheh....

    Aku pun bwk Aydin g opis klu bbysitter mtk cuti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat ofis aku memang selalu bawak budak...

      Delete
  4. Sampah jgn simpan lama2 nanti berulat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cleaner kat sini rajin bang. comel pulak tu... (hahahaa)

      Delete
  5. Asal tak bau busuk takpe la..kalau bungkus plastik lain lagi elok kot.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak bau. sebab tu tak bungkus dulu...

      Delete
  6. Jgn berbau dah la pampers tu...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin budak ni tak yak kot...

      Delete
  7. tak agak2 nak buang pampers dalam bakul pantry.....amboi3

    ReplyDelete
  8. Dimaafkan sebab takde bau...

    ReplyDelete