Pekasam Daging

14
2:43 PM

Kalau tahun lepas menu pilihan aku untuk bersahur adalah ikan sepat pekasam, tahun ni daging pulak. Pertama kali dengar/tengok benda alah ni? Ya, aku pun sama. Rasa-rasanya macam tak sempat masuk bulan Ramadhan dah boleh setel kot...

About the author

Donec non enim in turpis pulvinar facilisis. Ut felis. Praesent dapibus, neque id cursus faucibus. Aenean fermentum, eget tincidunt.

14 comments:

  1. Wahhh... Kat mana boleh dibeli ni?? Nampak pelik, tapi macam nk try je.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kawan ofis aku order satu bundle dari utara. hahaa...

      Delete
  2. menarik bunyinya..tapi pekasam ni saya tak tahan baunya walau pun rasanya sedap.. haihh

    ReplyDelete
    Replies
    1. bau tu yang buat tekak meronta-ronta...

      Delete
  3. Bagus! TQ sebab kau telah memberikan aku ilham utk menu menu bersahur aku juga nanti...bahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. benda sahur ni nak yang simple dan membuka selera jugak, baru boleh pergi...

      Delete
  4. eh? tak perasanla kat supermaket. kalau best, gtau. mcm nak carila..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku pun tak pernah jumpa lagi kat supermarket...

      Delete
  5. buat sahur untuk puasa sunat je la klu tak tahan nak tunggu ramadhan...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik. tapi puasa sunat ni cabarannya berganda...

      Delete
  6. Sedap ke beb?

    Ni yg nak mencarik ni...

    Alahai, mood ramadhan makin hangat le.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belum try lagi. Tapi tengok rupa memang menawan...

      Delete
  7. pertama kali tahu ada pekasam daging. mungkin patut dicuba membuatnya.

    ReplyDelete