Hours, Selamat Datang Ke Dunia

24
12:58 PM

Plot: A father struggles to keep his infant daughter alive in the wake of Hurricane Katrina. - copy dari Youtube

Entah kenapa, tadi aku boleh pulak ulang tengok trailer filem ni berkali-kali. Serupa macam aku dengar lagu Adele. Mungkin dalam sepuluh kali kot. Dan setiap kali tiba part kamera zoom kat baby dalam inkubator tu, aku akan tekan space bar (pause). Ada rasa sebak, rasa sayu dan benda-benda yang menyentuh hati aku dengan jalan cerita filem ni. Boleh cari dvd kat pasar malam lepas ni...


Nama, Aizi Rania. Lahir petang Isnin lalu. Anak buah aku yang terbaru. Selamat datang si comel! Nanti uncle dukung kamu ya...

Sekian, salam Jumaat semua...

About the author

Donec non enim in turpis pulvinar facilisis. Ut felis. Praesent dapibus, neque id cursus faucibus. Aenean fermentum, eget tincidunt.

24 comments:

  1. Selamat datang ke dunia penuh titik-titik hitam yg sukar mencari suci dlm debu.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah, peminat iklim ke ni...

      Delete
  2. Belilah yg original...:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Original takde jual. Hahaa...

      Delete
  3. oh, ingat anak deme. hihihi tahniah tahniah, peh uncle tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uncle? Biasa la, kacuk mat saleh. Hahaa...

      Delete
  4. Replies
    1. Dia balas dengan senyum...

      Delete
  5. hai comel......selamat menjengah ke dunia :D

    ReplyDelete
  6. chomel yer.



    lembut yer hati lu...hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dalam hati ada taman la katakan...

      Delete
  7. Replies
    1. Panggil rania kot, sebab abang dia nama aizi rayyan...

      Delete
  8. InsyaAllah, ibu_suri juga akan sambut kelahiran cucunya yang ke 2 tidak lama lagi. Maaf ya cu... tok ayah hanya akan dukung kamu bila kamu dah besar...ha..ha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah lama tak dukung baby ke bang, kekok sikit kot. Moga semuanya baik2...

      Delete
    2. Memang dari zaman anak IM sendiri, IM tak dukung masa masih merah. Kepala lembik, tak berapa berani nak tampung.

      IM suka anak yang dah mula bertatih...

      Delete
    3. hehe, macam kawan saya. dah ada dua anak (anak buah pun ramai) tapi masih tak berani nak pegang baby baru lahir...

      Delete
  9. Tahniah...uncle kpd rania!

    ReplyDelete
  10. boleh cari dvd kt pasar malam lepas ni..

    HAHAHAHA..
    teruk..! :p

    tahniah uncle..
    anak uncle sndiri bila lagi..?

    ReplyDelete