Ini Satu Kegilaan!

12
3:02 PM
Aku tau, kepala Lars Ulrich botak bukan sebab faktor usia tapi dia sengaja buat macam tu supaya seiras dengan aku, jadi aku pun dah start kumpul duit raya mulai sekarang.
Nak jumpa abang kembar.
Kalau tak jadi lagi, memang ada la traffic light yang kena terajang karang...
Klik sini kalau berani.

About the author

Donec non enim in turpis pulvinar facilisis. Ut felis. Praesent dapibus, neque id cursus faucibus. Aenean fermentum, eget tincidunt.

12 comments:

  1. Klulah laki aku sporting mcm ko, tengok konsert2 ni...haih!

    Bulan 8, ada konsert Smashing Pumpkins. Aku gila sgt dgn band tu. Tapi aku tau had aku kt ne. Lelagi laki aku bukan lyn mende2 mcm ni pun. Oh tidakkkkkkkkkkkkkkkk!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kira separa sporting je sebab bukan semua jenis konsert aku teringin nak tengok. tapi yang ni tengok poster pun boleh gigil tumit...

      Delete
  2. BARU NAK COPY GAMBAR DAH NAK KENA TERAJANG PULAK.. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaaa... rilek, yang penting info.

      Delete
  3. Aku baru berura ura nak gi yg kat Spore..
    Sekali, LIVE IN MALAYSIA????
    Jom!!!!!!

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Cuma bukan minat tegar...

      Delete
  5. Eloklah tu. lepas adakan musabaqah, kita buat konsert metallica. Kita banci tengok, polar penonton yang datang di ke2-2 majlis tersebut.

    Nanti bila anak-anak kita merempit dan merampok, kerajaan salahkan kita sebab tak pandai jaga anak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Benda ni last minute pun boleh cancel, macam konsert penyanyi barat sebelum ni...

      Delete
  6. hat ni permit senang-senang boleh dapat pulak..he..he..

    ReplyDelete