Total Berhari Raya

10
7:15 PM

Nyaris-nyaris aku nak bawak balik beras cap Rambutan kampit 5kg tadi. Ada ke patut tokey bengkel tu nak bagi aku free gift beras. Tak macho langsung.
Adjust punya adjust, last sekali dapat jugak aku bekas makanan ni dengan cd holder. Ok la tu, boleh aku isi popia simpul buat kunyah dalam kereta karang.
Published with Blogger-droid v2.0.9

About the author

Donec non enim in turpis pulvinar facilisis. Ut felis. Praesent dapibus, neque id cursus faucibus. Aenean fermentum, eget tincidunt.

10 comments:

  1. Beras 5 kilo ditolak begitu sahaja? Ish ish ishhhhhh..... Rugi2.. Hehehehe :D

    ReplyDelete
  2. Heheeee, aku belanja barang dapur. Bukan tolak rezeki Lagi pun tak macho la beb keluar bengkel bawak kampit beras.

    ReplyDelete
  3. bengkel kereta bagi free gift beras? ishhh tak kena, tak kena.

    bagi la yg ada kena mengena skit macam tayar free ke, minyak itam free ke, service aircond free ke..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pembetulan bro, bukan 5kg tapi 1kg yang kecik tu. Ada barang lain sebenarnya tapi dah abis. Tapi ayat manis aku dapat buat alignment tayar free! Hahahaa...

      Delete
  4. oh 1 kg. tapi ralat juga tak dpt toolset. aku lebih suka toolset tu.. grr..
    eh, balik mana botak? Johor?
    Selamat Hari Raya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la, aku datang last minute. Johor der, harap tak lupa jalan balik... Hahaaa!

      Delete
  5. beras pon okay apa.. heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah kan, kalau aku ambik semua pun ok...

      Delete
  6. Bengkel kat mana ni, steadi bagi free gift beras kat customer. Anak tokey kilang beras ke hapa? Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat rumah ada stok lebih kot...

      Delete