Duit Raya

28
10:21 AM
Tahun ni aku dapat duit raya... What the... duit raya?

Ya, RM30 dalam satu sampul hijau yang diberikan oleh dia. Gila punya terkejut umur dah banyak, janggut dah tumbuh tapi masih berpeluang dapat duit raya.

Syukran... Hahahaa!!!

About the author

Donec non enim in turpis pulvinar facilisis. Ut felis. Praesent dapibus, neque id cursus faucibus. Aenean fermentum, eget tincidunt.

28 comments:

  1. hint suruh kahwin cepat kud... ada ke pewajarannya>>>

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan, sebab muka aku ni muka kesian la...

      Delete
    2. nanti kalau dah kahwin, tak dapat duit raya lagi kan?

      Delete
    3. pandai buat muka kesian macam aku, dapat la...

      Delete
  2. tapi raya dah habes.. *jeles*

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas minyak moto aku 2 minggu. hahahaa...

      Delete
  3. aku dapat duit raya tahun ni sebab masih tak kahwin lagi. sepupu aku kesian, so dia bagi la. hahah lawok aa dia. tapi memang best aa. rasa fun bila dah dewasa ni orang bagi duit raya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu, walau pun cuma rm10...

      Delete
    2. itu la, nilai tak penting. yang penting ia punya thrill bila dapat duit raya. hahaha.

      eh, kau nak duit raya haji tak? kalau nak betul, aku bagi.

      Delete
    3. duit raya haji...???????

      Delete
    4. ye la, nak kata duit raya aidilfitri kan dah lepas. so aku bagi duit raya sempena raya haji la. nak?

      Delete
    5. kalau ada peluang bisnes untuk kawan2, apa salahnya kita kongsi...

      Delete
    6. ini bukan business. aku memang nak bagi kau duit raya. literally bagi ni. nak tak? (3 kali aku tanya dah.)

      Delete
    7. garu kepala aku nak jawab macamana. kalau kau ni mak mertua aku, memang laju je aku tadah tangan! hahahaa...

      Delete
    8. kalau mak mertua aku bagi duit? aku tak ambil.

      jawab ya atau tidak je la. but since kau pun dah tak reti nak jawab, aku tolong jawabkan. itu maksudnya kau tak nak la tu. hahaha

      Delete
    9. ok, aku dah tanya `dia' dalam entri ni, dia suruh aku ambik. ha, macamana?

      Delete
    10. ha, macamana?

      ha macam tu je la. aku dapat baca keraguan dan kewas-wasan kau nak terima tadi, makanya tak jadi la aku nak bagi. hahahah. lagipun dah 3x aku tanya kan?

      tak pe aku faham.

      Delete
    11. aku patut rasa was-was memandangkan umur aku yang dah banyak, tiba2 ada orang offer duit raya haji. someone whom i didn't know well. betul tak? hahahaa...

      Delete
    12. I am someone that you don't know at all. sebab tu aku kata aku faham.

      hahaha. by the way, aku harap lepas ni kau jgn 'takut' bila nampak nama aku eh.

      why is it I find all these are hilarious? hahahaha

      Delete
    13. make sense... hahaha!

      Delete
  4. rezeki jangan di tolak ye dok

    ReplyDelete
  5. DUIT DAGING NAK RAYA TU..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dapat buat rendang pun orait jugak...

      Delete
  6. wah...untung laa..alhamdulilah..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untung sekejap je. Dah abis pun...

      Delete