Bitstrips

16
10:48 AM

Pergh, layan jugak benda alah ni. Hahahaa...!
Published with Blogger-droid v2.0.9

About the author

Donec non enim in turpis pulvinar facilisis. Ut felis. Praesent dapibus, neque id cursus faucibus. Aenean fermentum, eget tincidunt.

16 comments:

  1. Memang hebat aplikasi Bitstrips, boleh tukarkan wajah kita menjadi kartun yg sangat2 awesome....

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya baru tau pasal apps ni...

      Delete
  2. Oh..tak pernah tau pasal apps Bitstrips ni..
    Teros aku Google pasal Bitstrips ni..:P

    ReplyDelete
  3. DZ, aku ingat aku sorang je tak tahu pasal menatang ni.

    ReplyDelete
  4. phone aku tak smart, so aku selalu layan PC aje.
    www.notalwaysright.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. phone tak smart takpe, janji tuannya smart...

      Delete
  5. owh..tak pernah plak aku tau pasal apps nie..hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. applikasi untuk meng`komik'kan diri kita. hehehee...

      Delete
    2. dah download, not bad...tapi takde karikatur yg bermisai dan berjanggut sejemput macam saya...ada yg berjambang jeee.. haha

      Delete
    3. tu la pasal, janggut sejemput takde! nanti ada la update kot. benda baru...

      Delete
  7. Replies
    1. haah. tak silap iOS pun ada kot...

      Delete