Kejar dan Lari

22
10:17 PM

Apabila engkau berlari, aku mengejar. Namun apabila aku berlari, kenapa engkau hanya diam menunggul? Adakah kerana aku berlari dengan cara mengundur? Keanehan yang membuatkan engkau kaget sendiri ya? Ohya, aku berlari begini semata-mata untuk tetap mendapatkan engkau walau pun saat itu engkau mahu aku terus pergi jauh...

-saje nak test power aplikasi baru instal ni.

About the author

Donec non enim in turpis pulvinar facilisis. Ut felis. Praesent dapibus, neque id cursus faucibus. Aenean fermentum, eget tincidunt.

22 comments:

  1. Aplikasi android, bro. Ganti blogger-droid. Lebih mudah...

    ReplyDelete
  2. Fatamorgana.....????

    ReplyDelete
  3. lari jauh-jauh.
    mcm layang-layanglah bro.
    kita tarik. Kemudian, lepaskan sikit taknak terlalu mengongkong, kalau dah mcm makin jauh, tarik semula.. eh? ke lari topik..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau topik kau lari, takde hal nak kejar...

      Delete
    2. biasa kalau topik lari, memang tiada siapa yang kejar. si penulis yang kena patah balik kan topik itu.

      Delete
    3. jadi aku ni pemain layang2nya? boleh, asalkan takde angin kuat yang mengganggu. mudah je nak kawal layang2 tu...

      Delete
  4. Aplikasi android...gnti blogger-droid? eh. Blur pulak daku disini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebelum ni blogger-droid v2.0.9 tapi yang baru jumpa ni namanya cuma 'Blogger' je. Lagi cun...

      Delete
    2. haa..bru bukak n jumpa apps tu....bole la pancung bloggerroid yg gatal 2-3 hari ni meragam..puhhh

      Delete
    3. Tiba2 blogger-droid jadi tak syok. Hahaa...

      Delete
  5. chaiisssss...
    igt kan kau baru nak bermadah bersastera..
    nak test power apps aja rupa rupanya...hahaha

    ReplyDelete
  6. Cuma nak test apps pun kemain hebat madahnya..mmg hebat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni yang orang sekarang sebut `propa' kot...

      Delete
  7. blogger lg ok eh..?
    aku try bloggeroid smlm..terus uninstall.. kakaka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah, lagi mudah, lagi best. macam myvi...

      Delete
  8. aku bru belajar gak guna apps ni.. tp nak post entri x lepas... asyik gagal jerk

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku pun 1st time maca tu jugak. sekarang dah ok...

      Delete
  9. apps untuk apa bro??blogging dari phone ker??hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untuk post entri baru, draft atau edit entri lama. Lagi complete daripada blogger-droid.

      Delete