Hahaa, Harrom!

25
8:17 AM

~kalau 10 tahun dulu, boleh la. Sekarang dah tua macam ni, baik aku duduk rumah tengok binatang mengawan kat Animal Planet...
~Agak kerap dapat sms dari nombor ni sejak aku register satu pertandingan memancing kat Putrajaya, tapi tak pergi pun...

About the author

Donec non enim in turpis pulvinar facilisis. Ut felis. Praesent dapibus, neque id cursus faucibus. Aenean fermentum, eget tincidunt.

25 comments:

  1. tgk animal planet..?
    boleh genglah ngn nenek aku. dia pun selalu ajak aku teman dia tgk animal planet.. T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti dia suka tengok `great migration' kan?

      Delete
  2. Aku pernah buat macam tu. No. phone mak aku selalu dapat sms pasal pinjaman mana² bank. % rendah la, blacklist boleh pinjam la. Dah kerap sangat smp aku naik bosan. Aku balas balik bagi ceramah pasal halal haram. Hahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekarang aku blacklist je nombor macam tu...

      Delete
  3. ada konsert, aku serender dulu..
    aku tak suka tempat sesak.. cepat marah.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak marah siapa. penyanyi, penonton atau penganjur?

      Delete
  4. tak pernah sambut taun baru pon sedari kecik.... walaupun teringin, tapi ku pendamkan sajor angan2 tu sebab tak rela bersesak2... huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. zaman aku pergi tempat macam ni dah abis dah bro...

      Delete
  5. bahasa apa description pasal author tu? hahaha..

    aku pun tak suka pegi apa apa event..sesak ramai orang.. kang penat dapat..anak pun hilang tah ke mana..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehee, tak jumpa lagi setting dia macamana...

      Delete
  6. Betul. Dulu zaman muda mudi bley la....skrg layan santai kat kolam renang lagi best

    Hihihi

    ReplyDelete
  7. Buang masa je melayan konsert Ambang Merdeka semua ni bagai. Takat nak tengok bunga api, tengok kat TV sambil lipat kain pun boleh. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. melipatkan diri atas sofa. pergh! terbaik...

      Delete
  8. DBKL belanja RM15 juta utk sambut tahun baru...tak ke gila namanya tu??? Bagi duit tu kat mangsa banjir lagi bagus!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. duit tu pun boleh buat beli khemah untuk mangsa banjir, bukan tilam!

      Delete
  9. Moga pak mufti kita berpakat lantang menegur sambutan tahun baru yg melalaikan

    ReplyDelete
    Replies
    1. uish! kena potong gaji kang...

      Delete
  10. Harom tapi ramai yang suka. Tahun depan boleh kumpul nakharom..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheheee... Terima kasih singgah.

      Delete
  11. SELAMAT TAHUN BARU SMBOTAK!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahun baru sentiasa selamat. Cuma aku je tak pasti selamat ke tidak! Hehehee....

      Delete
  12. nasib baik sms free, klu caj, siappp

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahun baru, tukar nama baru ke bro?

      Delete