Kain vs Seluar

25
1:25 PM

About the author

Donec non enim in turpis pulvinar facilisis. Ut felis. Praesent dapibus, neque id cursus faucibus. Aenean fermentum, eget tincidunt.

25 comments:

  1. Nampak juga si Jambu pakai kat MLM. Trend sekarang ni eh?

    Eh kejap. Itu engkau kah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya. Ituu baju uniqlo aku beli kat bundle. Itu selipar fipper aku dapat free masa berniaga kat jalan TAR dulu. Sepasang tangan mulus, kaki comel dan pinggang ramping tu pulak Tuhan bagi pinjam kat aku. Hehehehee...

      Delete
  2. macam dah femes pulak seluar pesen gini.... ada gak nampak orang pakai gi mesjid..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau pakai masa solat raya pun cara gak!

      Delete
  3. macam stylo plak tengok...rasanya boleh dijadikan trend nih...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa lagi bro, angkat la satu!

      Delete
  4. Sekali imbas, nampak macam pakai kain pelikat. Tengah trend seluar ni agaknya, sebab tengok ramai yang pakai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dua kali imbas, seluar rupanya...

      Delete
  5. Wow! Ko beli kat ne suar ni eh? Aku nak belikan utk suami aku la. Sesuai sgt utk org yg berperut boroi. Hahahahaha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beli dengan kawan ofis, last ada bukak booth kat giant shah alam. Perut langsing macam aku pun sesuai jugak...

      Delete
  6. Kenapa carpet lantai opis kita sama..? bilik opis kau sblh bilik opis aku ke..? grr..
    malas log in;
    4feet8

    ReplyDelete
    Replies
    1. Carpet tile sama? Mungkin ID consultant yang sama kot. Tapi aku pasti partition tu mesti tak sama...

      Delete
  7. Nak minta istri di rumah buat 3-4 helai, guna kain pelikat lama2....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh bang. Tapi kena beli satu dulu untuk contoh...

      Delete
  8. Pelikat pants! Afdlin syauqi sibuk promo..
    Selesa ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. thumbs up! sama selesa macam versi kain...

      Delete
  9. SEBENARNYA AKU DAH LAMA PERASAN.. MASA PERGI TERENGGANU MAYBE 4 TAHUN LEPAS, DAH BANYAK JUAL KAT PASAR PAYANG.. TAPI AKU BELOM PERNAH BELI LAGI..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah, betul tu. kawan aku kata kat terengganu seluar cutting macam ni memang dah biasa, untuk turun ke laut...

      Delete
  10. selesa kan pakai seluar nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa, tau takpe. kalau ada duit lebih, boleh beli lagi ni...

      Delete
  11. Replies
    1. aku beli dari kawan ofis, dia ambik direct. kalau online kat sini http://ked.ai/bob/item/14335/pelikat-pants-malaysia-mainland - sumber: http://saedramadhan.blogspot.com/

      Delete