Punch Card

19
10:25 PM

Hebat betul punch card aku bulan lepas! Terima kasih kepada pihak yang sudi 'membantu'. Heheheee...

About the author

Donec non enim in turpis pulvinar facilisis. Ut felis. Praesent dapibus, neque id cursus faucibus. Aenean fermentum, eget tincidunt.

19 comments:

  1. bos, sila ubah sistem guna thumb print :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pernah guna biometrik, tapi sistem tak dapat tampung jumlah staff yang ramai. Bengong...

      Delete
  2. haha..biasa kalau aku balik lewat n staff minta punch, mesti aku terlajak kasi OT free kat dorg sbb terlupa nak punch pukul 5.30ptg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa lagi, mintak belanja ar...

      Delete
  3. Ada lagi ke orang guna punch card sekarang ni? Hahah. Orang dah pakai retina sekarang ni wehh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salah soalan tu Amran. Kenapa aku kata salah? Aku punya office langsung tak guna punch card pun. Main set kat otak aje datang sebelum 8.30am.

      Hahaha.

      Delete
    2. Retina, sistem kad biometrik pun kantoi! Hehheee... kadang2 jiwa aku dah sampai dulu sebelum 8:30, tapi badan tengah makan roti canai.

      Delete
  4. Botak, kau agak siapa yang buat kan tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Identiti ahli komplot tak boleh didedahkan...

      Delete
  5. Replies
    1. Jangan jeles bro... Hahahaa!!

      Delete
  6. Cantiknya kad, tak ada warna merah langsung....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi side sebelah ada rongak sebab cuti...

      Delete
  7. sepatutnya ko masuk kul berapa, 8.30 ka? kalau kul 8.. aku rasa ink merah punch card tu dah abis.. hahah..

    bro,, thanks sbb bagi link ecto1.. tapi scale dia kecik.. aku nak at least standard scale 1:24

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la, ecto1 ni memang rare. Lagi susah daripada ae86. Nak scale besar 1:24 memang mahei la! Pergh...

      -aku ada jumpa diahatsu L2 2 pintu!

      Delete
  8. AKU KALAU LAMBAT AKAN PUNCH LAMBAT JUGAK.. YANG PENTING JANGAN SAMPAI 3 KALI LAMBAT DALAM SEBULAN..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab aku malas nak mengadap bos mintak tandatangan dia. Hehehee...

      Delete