RM5

22
10:03 AM

Baru angkat malam semalam. Bundle la, apa lagi... Harga RM5 hanya untuk yang hensem sahaja...

Siapa yang tau gambar apa kat baju tu, dia double hensem/cun...


About the author

Donec non enim in turpis pulvinar facilisis. Ut felis. Praesent dapibus, neque id cursus faucibus. Aenean fermentum, eget tincidunt.

22 comments:

  1. Anonymous12/1/14 23:00

    Ala, tak hensem pon x pe lah. Sumpah tak tau logo apa tu.. Hihi. Mcm monyet jer?

    --amin a.r--

    ReplyDelete
    Replies
    1. mula-mula aku pun ingatkan monyet, rupanya bukan!

      Delete
  2. Gambar otak manusia atau pun mentol.

    Kat tempat aku ada satu kedai tu jual RM5 sehelai, RM10 untuk 5helai. Apa lagi rembat la.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juga hampir tepat... kualiti bundle kat tempat aku dah makin baik. Dulu harga rm5 dah serupa kain lap!

      Delete
  3. gambar devil..? hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wohohoo, langsung tak betul...

      Delete
  4. Mcm toyol aje.....hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam toyol tu si pemakai, kepala botak...

      Delete
  5. GAMBAU APE TU.. NAMPAK MACAM RUPA KEPALA ORANG JE..

    ReplyDelete
  6. Gambar otak manusia, mungkin.

    Kekadang beli sebarang baju bergambar ni kena perhati juga. jangan main rembat jer....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mujur, tak pernah tersilap beli lagi setakat ni. Pertama sayang tengok jenis kain, kedua baru tengok corak, gambar atau tulisan. Kang terbeli mesej mengarut/songsang kan dah naya je...

      Delete
  7. baru nak teka tapi dah ternampak jawapan kat komen..hehe..tapi jujurnya 1st time tgk aku pun tak tahu gmbar apa..hehee

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi takde yang tepat, semua sipi2 je. heheee...

      Delete
  8. Apasal gambar profile pic ko ni seakan-akan gambar kat baju tu? hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama je bro, tapi tak serupa. Hehe...

      Delete