Bohsia Jumaat

28
10:43 AM

Hehehee, jangan marah haa... Saje je nak bergurau senda pagi Jumaat yang mulia ni. Salam Jumaat kepada semua...

About the author

Donec non enim in turpis pulvinar facilisis. Ut felis. Praesent dapibus, neque id cursus faucibus. Aenean fermentum, eget tincidunt.

28 comments:

  1. belakang imam eh..? aku suka kawan kau layan baeek punya...wahahaha..

    ReplyDelete
  2. hahaha..gila ko..hari jumaat bawak bohsia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. gelar bohsia sebab dari dulu tak reti bawak moto. pergi kelas tumpang orang. heheee..

      Delete
    2. botak, laa ni dah reti bawak motor tak?

      Delete
    3. moto pun takde, nak reti macamana. heheee...

      Delete
    4. Jap. Rasanya yang kanan tu sms kau kan?

      Delete
    5. yessza...! berbalas whatsapp...

      Delete
    6. Kalau kau tak reti bawak motor, so end up makan korg naik apa? Apsal dia minta kau bawak helmet lebih?

      Delete
    7. Bawak helmet lebih sebab aku datang naik moto paling laju kat malaysia...

      Delete
  3. ana mohon makan percuma bersama ante boleh dop?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau kena dengan caranya, ayat yang manis. apa ada hal, bai...

      Delete
  4. hahahaha..jgn lupa bentang sejadah sekali

    ReplyDelete
    Replies
    1. kibas dulu sejadah tu, kot2 ada jemaah minggu lepas tercicir duit...

      Delete
    2. Jemaah minggu lepas? Nampak sangat masjid tu guna untuk Jumaat aje. Ye ke?

      Delete
    3. solat jumaat kan seminggu sekali. kalau solat fardhu yang 5 waktu tu, sejadah yang dibentang cuma 1 (atau 2) saf je. biasa la tu... apa ada hal.

      Delete
  5. dtg awal skit...ko kan pegang kunci pagar masjid....

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangankan pagar, kunci tandas pun aku in charge! hahahaa...

      Delete
  6. jgn tonggek sangat bila dok belakang

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu automatik bro! hehee...

      Delete
  7. Sesekali jadi bohsia dok di belakang best jugak....

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama macam naik kereta, lagi best jadi penumpang daripada driver...

      Delete
  8. amboiiii3.......... haha kawen cepat la bro. ke da kawen ek?? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. budak kecik ni macam silap entri je... hahahaa!

      Delete
    2. hakhak ok tak paham. kbai~~

      Delete
    3. ntah, masuk angin la!

      Delete
  9. "biar curi duit tabung masjid, jangan jadi munafik"..hehehe..aku suka tu..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masih ingat kisah pencuri duit tabung masjid dulu...

      Delete