Lesen PB

19
7:57 AM

Cilakak, mentang-mentang aku tengah sibuk sekarang. Boleh pulak dia bakar line, sengaja bikin panas! Hari kerja pulak tu... Takpe bai, hari pembalasan tetap akan tiba...

-Gila punya sibuk, cari kekayaan dunia...

About the author

Donec non enim in turpis pulvinar facilisis. Ut felis. Praesent dapibus, neque id cursus faucibus. Aenean fermentum, eget tincidunt.

19 comments:

  1. Pb ape eh? Premium beutiful kah? Hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. peacock bass, ikan over sea ni...

      Delete
  2. Replies
    1. seksyen 10 kota damansara, port yang aku cerita sebelum ni. try la, apa lagi...

      Delete
  3. Replies
    1. Kalau aku join, aku bawak buku. Best apa baca buku dengan orang memancing ni. Depa pun senyap jugak kan.

      Delete
    2. eh, tak la. aku kalau mancing sambil berenang. lepas tu buat aksi ikan lumba2...

      Delete
  4. AKU LAGI LE LAMA TAK MANCING..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebelum bulan puasa aku ada kat melaka, jom...!

      Delete
  5. mancing best. tapi bab ter'bakar' tu tak best.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la dia cabaran, terbakar tengok orang dah dapat lesen ni. menggigil je lutut...

      Delete
  6. Baru nak tanya menda PB..spesis ikan rupanya!

    ReplyDelete
  7. Ingat apa binatangnya PB tu, rupanya spesisi ikan...Dah lama sangat tak memancing, kalau saya memancing mesti ikan yang larikan saya...skill dah tumpul!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ikan pasar, lain pulak ceritanya...

      Delete
  8. kalau ada asma,seeloknya basuh beberapa kali jeruk tu sblm dimakan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh, terima kasih. sebab ada bagitau, kalau makan kurang `tersedak' macam jeruk lain.

      Delete
  9. aku ingatkan PB tu Polis Bantuan...hahahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete