Perjumpaan Semula

10
10:06 AM
Gambar-gambar yang mampu membuktikan bahawa kami orang lelaki kekal macho walau pun dalam tempoh lebih 10 tahun...


Dari kiri: Zain, Asoi, Zari, Botak dan Pastik. Si Pastik ni walau pun dari dulu sampai sekarang selalu kena bahan, tapi gaji dia sekarang lagi banyak daripada bos aku...


Masih lagi tak berubah, bersembang macam dulu-dulu. Bahan-membahan, kutuk-mengutuk dan sesekali ada sorang dua yang jadi target untuk dibuli. Walau pun hampir separuh daripada mereka dah jadi bos. Kali ni, tak payah risau siapa nak bayar. Tau-tau je dah setel. Kalau dulu, 10 sen pun nak berkira. Hehehee...


Mamat kat sebelah kiri aku tu dah jadi bos kat Ipoh. Bentuk fizikal yang dah berubah cuma perut je, tu pun tak lebih daripada 5 inci! Power bak hang...

~Kalau hang pa semua perasan, dua orang daripada mereka ada dalam gambar kat entri yang dulu ni. Sekian entri hari Rabu. Assalamu 'alaikum...

About the author

Donec non enim in turpis pulvinar facilisis. Ut felis. Praesent dapibus, neque id cursus faucibus. Aenean fermentum, eget tincidunt.

10 comments:

  1. Semua orang satu masa akan jadi boss. Kalau tak jadi boss di tempat kerja jadi boss kepada isteri dan anak-anak....boss yang not always right...

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan lupa, kita juga adalah bos kepada diri sendiri. hehee...

      Delete
  2. tak teringin nak kembali berambut ker :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. rambut? apa tu rambut? hehehee... aku ni, rambut baru tumbuh suku inci, kepala dah gatal...

      Delete
  3. Kurus je ko..ingatkan ko gebu2 boroi gitu..

    kakakaka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan dah kabo, aku ni maintain...

      Delete
  4. Orang lelaki ni kalau reunion, normally akan malar segar. Rupa tak banyak berubah, tak macam kebanyakan orang perempuan. Reunion je, muka dah jadi lain sebab masa sekolah dulu tak pakai mekap. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kehkehkeh... aku anggap ni kata2 pujian untuk perempuan kat luar sana.

      Delete
  5. aktiviti kutuk mengutuk serta bahan membahan sesama sendiri tu memang tak lari daripada aktiviti hangout kaum lelaki...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takkan la nak skema macam meeting dengan majlis pulak kan...

      Delete