Appraised

14
8:23 AM

Aku rasa memang tiada satu pun benda dalam kepala kita yang betul-betul salah, walau pun tak seiring dengan orang lain...
(sumber dari sini)

About the author

Donec non enim in turpis pulvinar facilisis. Ut felis. Praesent dapibus, neque id cursus faucibus. Aenean fermentum, eget tincidunt.

14 comments:

  1. 'appraised' tu bahasanya tinggi sangat untuk student.... kantoilah bapaknya yang tolong buatkan :-)

    ReplyDelete
  2. dia punya tulisan sambung-sambung macam org zaman dulu kala.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantik tulisan macam ni. Boleh ajar tulis jawi...

      Delete
  3. Baguslah bapa dia ajar di rumah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya anak dia bawak balik kertas ujian yang dah ditanda. Lepas tu si bapak counter balik si cikgu tu...

      Delete
  4. Saya ni kalau bab English minta isteri yg ajar anak2 di rumah sebab Englishnya lebih baik dari saya...hehehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pulak nampak hebat bila speaking dengan budak baru pandai bercakap...

      Delete
  5. Kantoi. Heheheh! Hebat jugak tebakan cikgunya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hebat, tapi sayangnya dia tak nak terima jawapan lain yang betul jugak. Skema sangat!

      Delete
  6. main susun susun abjad ni mmg boleh memungkinkan 2 -3 jawaban :)

    ReplyDelete
  7. cikgu Ryan lebih tahu kemampuan Ryan dari bapak dia.. boleh tak aku nak simpulkan gitu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm, tapi bapak ryan lebih berfikiran terbuka berbanding cikgunya...

      Delete