Kejayaan Senyap

17
11:40 PM
Keputusan menyuarat yang diadakan pada 15 November lalu dengan sebulat suara telah menetapkan, penggunaan kad perakam masa akan dihentikan bermula pada bulan Disember 2014...


Keh keh keh... Pemberontakan senyap yang aku jalankan selama beberapa bulan ni nampaknya berhasil (entri yang dulu ni). Bangga siot...

About the author

Donec non enim in turpis pulvinar facilisis. Ut felis. Praesent dapibus, neque id cursus faucibus. Aenean fermentum, eget tincidunt.

17 comments:

  1. jARI SUCI, BERSIH, TULUS DAN MULUS JE.. mESTI KERJA PEGANG PEN JE NI.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu zaman muda kerja masuk semak, memang banyak calar2. sekarang dah masuk ofis, tiap2 hari sapu losyen! hehehehee...

      Delete
  2. so lepas ni pakai apa? thumbprint ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kad bio-met. Tu pun boleh mengelat jugak...

      Delete
  3. haha... berhasil jugak akhirnya la kan... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berhasil, tapi dalam proses tu rasa macam kera pulak. Hehehee...

      Delete
  4. Buatlah apa sistem pun, mesti ada kelemahannya..Sepandai-pandai mesin yang tak berotak pandai lagi manusia yang akalnya penuh tipu daya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mesin paling canggih pun yang buatnya otak manusia yang tak sempurna ni jugak...

      Delete
  5. alaa....

    nsib baik opis aku takde...

    hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kerja site lagi syok, tak kecoh pasal ni...

      Delete
    2. bos aku kecoh kat site.

      kena tulis nme kt buku kehadiran

      Delete
  6. kedekut punya blog. nak right click pun tak bagi cehh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eleh. Nak save gambar tangan aku le tu. Hahahaha...

      Delete
  7. Tak sia-sia perjuangan kau tu ye..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. bosan sebenarnya kalau buat sorang2 ni, takde thrill langsung...

      Delete
  8. I like thumb print. Hehe. Lepas ni memang susah la nak mintak tolong kawan tolong punch card. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak berlaku jujur cuma ada satu cara je, tapi kalau nak menipu ada beribu-ribu jalan.

      Delete