Sesuatu Yang Hilang...

16
3:15 PM
Kita semua akui bahawa memang tiada satu pun yang kekal dalam dunia ni, kecuali Dia. Namun, kehilangan sesuatu yang dirasakan ketika belum masanya, adalah begitu memeritkan. Apatah lagi, setelah sekian lama kehadirannya itu dinantikan.

...dan bertabahlah!

Sabak Bernam
29 November 2014
"Sesetengah orang sering merungut kerana bunga mawar mempunyai duri. Namun, saya bersyukur kerana duri mempunyai bunga mawar". - Alphonse Karr

About the author

Donec non enim in turpis pulvinar facilisis. Ut felis. Praesent dapibus, neque id cursus faucibus. Aenean fermentum, eget tincidunt.

16 comments:

  1. Apakah yang telah hilang itu?

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. kisahnya, tentang kehilangan seseorang yang belum sempat pun dilahirkan...

      Delete
  3. Bila berfasafah guna bahasa tinggi ala-ala filosofer memang saya tak faham, hehehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum lagi bang, ni baru level 1. hehehee...

      Delete
  4. Kuatkan semangat Botak dan berusahalah..
    Btw aku kursus kat Putrajaya seminggu ni. Tapi jadual padat sangat. Kalau tak, boleh gak mengeteh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok, nanti aku pesan kat tuan punya badan yang menghadapi tu...

      Delete
  5. Replies
    1. "Seseorang" yang dinantikan.

      *ini kisah tentang orang lain, bukan aku... :-)

      Delete
  6. Replies
    1. :-)

      *sori tak tau komen apa, sebab masih terkesan...

      Delete
  7. Ko semakin mensyukuri....adakah subsidi itu? Heheheh!

    Bila pergi Sabak Bernam? Sebab aku pun bru blk dr sana....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ikut pada tarikh tu, hari sabtu la (sebenarnya aku kat sungai panjang, lepas sekinchan). memang aku agak familiar jugak area sini...

      Delete
  8. kehilangan dalam penantian memang menyeksa...

    hurm.

    hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terasa jugak walau pun tak berada "dalam kasutnya"...

      Delete