Ukiran Bernama

15
8:43 AM

Ok, ini agak kelakar sebab buat aku tersengih. Tu la, tamak sangat sampaikan letak watermark sebesar alam kat tengah-tengah. Jadi, mau bagi berapa bintang ya...

About the author

Donec non enim in turpis pulvinar facilisis. Ut felis. Praesent dapibus, neque id cursus faucibus. Aenean fermentum, eget tincidunt.

15 comments:

  1. Replies
    1. Diorang ni nak sinonim dengan bencana kot...

      Delete
  2. Betul.. Nampak ukiran bernama.. Lahabau betullah.

    ReplyDelete
  3. i bagi 1 setengah bintang je. .. minta dia cuba lagi ..lol~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tiga setengah ketul bintang lagi jatuh gaung...

      Delete
  4. hak cipta terpelihara...

    kalo nak tiru letak dalam paperwork tak boleh dah la,...

    huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak payaj susah2 letak kredit orang dah tau...

      Delete
  5. ia bernama ye. jgn curik2

    ReplyDelete
  6. rujuk komen tuan di entri terbaru saya semalam;


    terkendon tu...err... nak terangkan macaam mana ni?

    kira bila berdiri tiba tiba rasa nak jatuh sebab lutut tak kuat... gitu ler...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya cuba google search, tapi page pertama result tu macam tak menepati pulak...

      Delete