Dark Necessities

2
1:24 AM

"You don't know my mind,
You don't know my kind,
Dark necessities are part of my design,
Tell the world that I'm falling from the sky,
Dark necessities are part of my design..."

Dark Necessities,
Red Hot Chili Peppers.

Terkini, satu lagu yang aku tengah layan guna listenonrepeat.com dari pagi sampai ke petang. Memang superb Flea punya slapping style masa intro tu. Paling asyuk kalau aku dengar lagu ni dalam version acoustic masa sesi charity Silverlake Conversatory.

Apa lagi, try la dengar. Tak rugi. Biasa la aku sebagai rakyat kebanyakan ni suka kongsi bahan-bahan terbaik untuk kalian.

Sekian...

*Lama tak bersiaran.

**Empat minggu berturut-turut aku jadi tetamu undangan resepsi majlis perkahwinan. Rejeki. Terima kasih kepada yang menjemput dan jugak yang ajak join walau pun aku tak kenal pun pengantin. Kah!

2 nasihat berguna: