Kemarau Tamat

9
4:01 PM


Ketiadaan masa, sibuk dengan komitmen kerja dan keluarga... Langsung membuatkan aku ketepikan seketika aktiviti mengail sebelum ini. Dan akhirnya, kemarau hasil telah pun tamat.

Tak jauh pun, cuma berjarak lebih kurang 20 minit dari rumah. Dengan bersenjatakan set joran dan mesin pertama yang aku beli 12 tahun dulu. Cuma tali je yang berganti baru, gara-gara kehilangan soft bait pada dua minggu sebelumnya.

Syukran...

About the author

Donec non enim in turpis pulvinar facilisis. Ut felis. Praesent dapibus, neque id cursus faucibus. Aenean fermentum, eget tincidunt.

9 comments:

  1. Wahhh...lemak ikan tuuuu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagi kawan je. Nak lepaskan, tengok gaya macam tipis harapan dia hidup

      Delete
  2. sedapnya buat goreng.

    lately lokman mancing hasil takde.

    ni tengah mancing la dia ni. aku menunggu dengan sabar, di rumah la tapi...

    haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi kawan aku kata rasanya agak berlumpur, walaupun air datang dari bukit keliling. Next, nak try dapatkan patin kat sini.

      Delete
    2. Kat SPK. Dulu try casting kat depan UiTM Puncak Alam tapi sekarang tak boleh sebab jalan tu tengah upgrade.

      Delete
  3. tahniah. hahhaha. sedap masak ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. katanya, macam kureng sikit. rasa berlumpur.

      Delete
  4. Unable to retrieve the Gdax account. Are you unable to retrieve the Gdax account? What could be the possible reasons behind it? If you want to know every single information about this issue, you have to take experts assistance for it. The experts will inform every single root-cause and after that will proffer best solutions so that you can recover it easily. The experts are always present you can reach them by dialing Gdax Phone Number. You can always connect to them for their valuable service. Visit https://www.cryptophonesupport.com/wallet/gdax/

    ReplyDelete