Enough, Enough

0
4:04 PM

It wasn't the time to mourn for past mistakes
I knew it will come, can't forget
They will say pity the living
Not the dead they will haunt

Can't escape, can't escape
At times it'll be hard enough
My inner will break and stop
The end is near, yet so far

I hope you guys, stay by my side
Deserve or not, put that aside
tainted, scarred, we need the light
It will never be the same

Enough, enough
Through this dying moment I need my friends
Through this dying time straight ahead
I will be alright

Sing along, say it loud
And we will be alright

Living hell, heavenly smiles
Torn wings, fading out
Lying dreams, my falling hopes
Grab 'em all, bring them to my hopes

Enough, Enough
Sekumpulan Orang Gila

0 nasihat berguna:

Hasil Jugra

2
5:36 PM
Bos takde...
Berapa hari?
Tiga hari...
So?
Jom...
Mana?
Jugra...
Bila?
Lepas makan...
Ok, nanti roger.
Cun!

Ngam-ngam pukul 2:30 petang, kami bertiga secara senyap-senyap menyelinap keluar melalui lif utama, turun ke lobi hadapan dan memasuki kereta yang telah sedia menanti di tepi jalan besar. Tiba di lokasi sasaran lebih kurang 30 minit kemudiannya.

Continue reading →

2 nasihat berguna:

Port Baru

0
5:07 PM
Assalamu 'alaikum.

Post ini aku naikkan semata-mata nak bagitau yang aku dah jumpa satu port baru, tanpa sengaja sewaktu nak usha jalan alternatif balik kerja yang boleh mengelak daripada membayar tol. Laluan tanpa tol selama ni kalau waktu petang, memang ya ampun dia punya melekat kat traffic light. Aku rasa boleh order pizza makaroni la.

Tak pasti ikan apa yang tarik umpan roti campur perisa pandan aku. Kalau tak talapia, abis hebat pun mungkin lampam la kot.

Continue reading →

0 nasihat berguna: