Port Baru

0
5:07 PM
Assalamu 'alaikum.

Post ini aku naikkan semata-mata nak bagitau yang aku dah jumpa satu port baru, tanpa sengaja sewaktu nak usha jalan alternatif balik kerja yang boleh mengelak daripada membayar tol. Laluan tanpa tol selama ni kalau waktu petang, memang ya ampun dia punya melekat kat traffic light. Aku rasa boleh order pizza makaroni la.

Tak pasti ikan apa yang tarik umpan roti campur perisa pandan aku. Kalau tak talapia, abis hebat pun mungkin lampam la kot.


Aku suka sebab boleh parking sampai ke gigi air. Kalau ada masa lebih, nak cuci kereta pun takde hal.

Rilek-rilek, dekat nak azan maghrib baru bungkus...

Nah, korang layan la gambar panorama daripada henpon canggih aku ni.
Jadi, kalau ada hasil lain kali mungkin aku akan update lagi kat sini. Mungkin la...

About the author

Donec non enim in turpis pulvinar facilisis. Ut felis. Praesent dapibus, neque id cursus faucibus. Aenean fermentum, eget tincidunt.

0 nasihat berguna: